Beveiligde Entreeoplossingen

Een entree fungeert niet alleen als toegangs- en vertrekpunt voor bezoekers. Het is ook de belangrijkste locatie waar verschillende groepen mensen worden beheerd en, indien nodig, gescheiden. Mensen passeren dit punt de hele dag door, waarbij sommigen toegang tot alle delen van het gebouw nodig hebben en anderen slechts toegang tot een beperkt deel.

Toegangsproducten met diverse beveiligingsniveaus

Afhankelijk van de beveiligings- en capaciteitsbehoeften van uw gebouw, zijn er veel verschillende mogelijkheden om de passantenstroom te beheren:

  • In minder beveiligde gebieden kunnen doorloopsluizen of driearmige draaikruizen een eenvoudige oplossing bieden. Deze kunnen een groot aantal personen gecontroleerde doorgang verlenen;
  • Voor een hoge graad van beveiliging zijn high security beveiligingsdeuren en -sluizen de beste oplossing. Toezicht door derden, zoals een portier, is hierbij onnodig;
  • Toegangspoortjes kunnen worden gebruikt in combinatie met bijvoorbeeld doorloopsluizen of lage draaikruizen om toegang te bieden aan rolstoelgebruikers en mensen met grote bagage of karretjes.
  • Passantenstromen in de omliggende gebieden kunnen worden beheerd met hoge draaikruizen voor zowel binnen- als buitengebruik.

De beveiligingsoplossingen van Boon Edam kunnen worden geïntegreerd in vrijwel elk toegangscontrolesysteem.

Als solide, ervaren en betrouwbare partner met méér dan 140 jaar ervaring en een landelijke dekking met snelle service staan wij altijd voor u klaar. Bel met 0299 38 08 08 of stuur een e-mail naar info@boonedam.nl.

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

© Royal Boon Edam International B.V.