Elektrische Schuifdeuren

Betrouwbare en Veilige Entreeoplossingen

Hoewel een draaideur de meest energiebesparende entreeoplossing is, zijn er situaties denkbaar waarbij deze al dan niet elektrische deuren niet toegepast kunnen worden. In zulke gevallen kunnen elektrische schuifdeuren uitkomst bieden.

Onze schuifdeuren zijn uitnodigende en veilige elektrische deuren, die ook voor mindervaliden goed toegankelijk zijn. Daarnaast bieden deze deuren, ook in kleine ruimtes, een ruime doorgang. Elektrische schuifdeuren van Boon Edam zijn geruisloos, hebben een lange levensduur en kunnen snel en eenvoudig geïnstalleerd worden. De relatief lage aanschafkosten maken een schuifdeur voor veel toepassingen interessant.

Klik op de onderstaande producten om meer informatie te krijgen over onze elektrische schuifdeuren.

 

OmniSlide Elektrische Schuifdeuren

Onze automatische schuifdeuren creëren uitnodigende en veilige entrees, die ook voor mindervaliden goed toegankelijk zijn.

► Meer over de OmniSlide Elektrische Schuifdeuren

 

OmniSlide Inbraakwerende Elektrische Schuifdeuren

Elektrische schuifdeuren, inbraakwerend en klasse WK2, RC2 of RC3 gecertificeerd. Ideaal voor binnen- en buitentoepassingen, waar een verhoogd risico voor inbraak en/of vandalisme geldt.

► Meer over de OmniSlide Inbraakwerende Elektrische Schuifdeuren

 

OmniSlide Brandwerende Elektrische Schuifdeuren

Onze 30 minuten en gecertificeerde 60 minuten brandwerende automatische schuifdeuren creëren een veilige oplossing voor situaties waarbij brandwering vereist is.
► Meer over de OmniSlide Brandwerende Elektrische Schuifdeuren

 

Circleslide Gebogen Schuifdeur

Twee sets gebogen schuifdeuren combineren de elegante vormgeving van een draaideur met de voordelen van een schuifdeur.

► Meer over de Circleslide

 

Vervanging van Schuifdeurautomaten

Er komt een tijd dat uw automatische schuifdeur aan vervanging toe is. De aandrijving en de besturing zijn defect of zwaar verouderd, maar de deurvleugels, looprail en koof zijn nog in prima staat. De OmniSlide Drive schuifdeurautomaat van Boon Edam is dan de juiste oplossing voor u. Omdat er geen bouwkundige aanpassingen noodzakelijk zijn, bespaart u de kosten van een nieuwe automatische schuifdeur.

► Meer over de OmniSlide Drive Schuifdeurautomaten

 

Richtprijs nodig? Vraag 'm hier aan!

Grote dagopening schuifdeuren Boon Edam

Snel een richtprijs nodig voor uw schuifdeur?

Druk op de knop Maak Mijn Richtprijs hieronder!

© Royal Boon Edam International B.V.