Documenten voor het kiezen van de juiste entreeoplossing

Het kiezen van het juiste entreeproduct voor een specifieke situatie is lang niet altijd een eenvoudige kwestie. Om u te ondersteunen in het voor-, aankoop- en natraject hebben wij een aantal documenten zoals whitepapers, handleidingen en checklisten samengesteld die u kunt downloaden.

Whitepaper: Wat wordt het visitekaartje van uw gebouw?

Hierin leest u o.a.: zijn de esthetische wensen haalbaar voor een entreeoplossing die ook als vluchtweg moet fungeren, de voor- en nadelen van diverse entreeoplossingen en welke entreeoplossing het best past bij de gewenste situatie.
► Meer over dit whitepaper

Handleiding: In 7 stappen op weg naar de meest geschikte entreeoplossing

In deze handleiding vindt u een aantal punten die van invloed zijn op de uiteindelijke keuze voor een toegangsproduct, waardoor u tot een weloverwogen beslissing kunt komen.
► Meer over deze handleiding

Whitepaper: Aan welke eisen moet een entree voldoen?

Tussen het eerste ontwerp van een entreeoplossing en realisatie daarvan moet vaak nog een flinke weg bewandeld worden. Zijn de esthetische wensen wel te combineren met de doorloopcapaciteit? En voldoet de entree aan het gewenste veiligheidsniveau? Op allerlei gebieden worden eisen gesteld aan een entree. De eisen zijn sterk afhankelijk van de functie van het gebouw en de entree, en van de wensen van de gebouweigenaar of architect.
► Meer over dit whitepaper

Handleiding: Aandachtspunten bij het ontwerpproces van de entree die u gaat toepassen

Zodra u ongeveer weet welk type deur u wilt toepassen, bent u er nog niet. Er blijven nog genoeg vragen over waarop veel antwoorden mogelijk zijn. In dit document hebben we een aantal belangrijke zaken aangestipt die uw aandacht verdienen tijdens het ontwerpproces.
► Meer over deze handleiding

Checklist Draaideuren

De architect zal als onderdeel van een PvE inzake toegang tot een gebouw, apart aandacht geven aan de draaideur of tourniquetdeur en in nauw overleg met de fabrikant een compleet bestek moeten schrijven. Omdat een draaideur in iedere situatie uniek is en daardoor veel keuzemogelijkheden heeft, hebben wij een checklist opgesteld om u te ondersteunen tijdens het ontwerpproces.
► Meer over de Checklist Draaideuren

Whitepaper: Hoe kan een leverancier van entreeoplossingen u ontlasten tijdens het ontwerpproces?

Hierin leest u met welke aspecten de leverancier u kan helpen bij de keuze van een entreeoplossing, zoals veiligheidseisen, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid en energiecalculaties.
► Meer over dit whitepaper

 

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

© Royal Boon Edam International B.V.