Multi Functional Entrance (MFE)

De laatste 2 jaar constateren wij dat veel bedrijven in plaats van één grote automatische draaideur regelmatig kiezen voor een combinatie van twee kleinere draaideuren met daarnaast nog een loop- of schuifdeur. Deze tendens heeft Boon Edam geïnspireerd tot de ontwikkeling van de Multi Functional Entrance (MFE) concept. Maar wat houdt dit concept precies in en wat zijn de voordelen hiervan?

Op Alle Fronten een Bijzonder Entreeconcept

De Multi Functional Entrance entreeoplossing bestaat uit een drietal entreesystemen: twee draaideuren met daartussen een vluchtdeur die in geval van nood open kan of een automatische schuifdeur. In geval van grote aantallen passanten, bijvoorbeeld bij onderwijsinstellingen, zijn twee kleinere, semi-automatische draaideuren in veel gevallen een betere optie dan een grote automatische draaideur. De aanschafprijs ligt regelmatig gunstiger en deze semi-automatische draaideuren zijn beter bestand tegen intensief en onzorgvuldig gebruik. De deuroplossing in het midden biedt een ideale oplossing voor mindervaliden, het afleveren van goederen en bij eventuele calamiteiten.

8 Goede Redenen om te Kiezen voor het MFE Entreeconcept

De MFE-concept van Boon Edam is bij uitstek geschikt voor kantoorgebouwen, onderwijsinstellingen, gemeentelijke instellingen en veel andere openbare gebouwen. Redenen hiervoor zijn:

  • de deuren zijn beter bestand tegen intensief en onzorgvuldig gebruik;
  • ideale oplossing voor mindervaliden, het afleveren van goederen en bij eventuele calamiteiten;
  • door linker- en rechterdeur is er een natuurlijke scheiding van in- en uitgaande passanten;
  • 2 kleindere draaideuren bieden vaak een hogere capaciteit dan een grote draaideur;
  • meerdere vluchtwegmogelijkheden in noodsituaties;
  • ten tijde van service en onderhoud kan er altijd een deur functioneren, zodat het gebouw tochtvrij toegankelijk blijft;
  • energiebesparing, tochtreductie en beheersbaar binnenklimaat door toepassing van draaideuren;
  • esthetisch fraaie entree.

Wilt u meer weten over het MFE-concept van Boon Edam, bel dan 0299 - 38 08 08, mail naar info@boonedam.nl of vul het formulier op deze pagina in.

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.