tabs

OmniVent Luchtgordijnen voor Optimale Klimaatbeheersing

Beschrijving

Luchtgordijnen voor Draaideuren en Schuifdeuren

Vanuit het oogpunt van energiebesparing is het toepassen van een draaideur in uw entree de meest effectieve oplossing. Om dit effect ook te behouden op plaatsen waar een ongunstige onderdruk ontstaat bij de entree door bijvoorbeeld trappenstelsels, liftschachten en mechanische afzuiging is specifiek voor draaideuren een nieuwe generatie luchtgordijnen ontwikkeld. Hiermee heeft u de mogelijkheid om nog meer te besparen op uw energierekening door reductie van warmteverlies in de winter en stabilisatie van airconditioned ruimten in de zomer.

Warmtebron

OmniVent luchtgordijnen zijn, afhankelijk van de diameter van de draaideur, leverbaar met een elektrisch- of een warmwaterverwarmingsprincipe. Elektrische luchtgordijnen zijn eenvoudig te installeren en worden vaak gebruikt als aanpassing op bestaande draaideuren. De zeer efficiënte en nauwkeurige warmwaterluchtgordijnen kunnen aangesloten worden op het centrale verwarmingssysteem van uw gebouw. Het luchtvolume van beide systemen is regelbaar door middel van een 5-standen bedieningstableau.

De ruime keuze uit OmniVent producten stelt ons in de gelegenheid om een oplossing te bieden voor vrijwel iedere soort entree.

OmniVent V Vertikaal Luchtgordijn

De OmniVent V is een revolutionair gepatenteerd luchtgordijn. Door de speciale Jet Flow hoge drukkamer is slechts een minimale hoeveelheid warme lucht nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Dit luchtgordijn is verticaal aan de deur gepositioneerd en grenst direct aan de dagopening van de draaideur. De OmniVent V is uitermate geschikt als aanpassing op een bestaande situatie. De OmniVent V kan worden gemonteerd op de eindstijl van de deur, maar kan eveneens als stand-alone unit worden geplaatst. De OmniVent V is geschikt voor draaideuren met een diameter tot zes meter.

OmniVent C Cirkelvormig Luchtgordijn

De OmniVent C is een cirkelvormig luchtgordijn voor draaideuren waarmee de hele dagopening wordt afgedekt.

Dit type luchtgordijn kan in de draaideur geïntegreerd worden of wordt op het dak van de draaideur geplaatst. De OmniVent C is geschikt voor draaideuren met een diameter tot zes meter.

OmniVent I integreerbaar Luchtgordijn

De OmniVent I is speciaal ontworpen voor volledige integratie in de kap van de draaideur. Het uitblaasrooster is 15 graden verstelbaar en bevindt zich in het plafond van de draaideur ter plaatse van de dagopening.

De OmniVent I is geschikt voor draaideuren met een diameter tot 3.8 meter.

OmniVent luchtgordijnen zijn geschikt voor de volgende draaideuren en schuifeuren:

  Omnivent V Omnivent C Omnivent I
Tourniket ja ja ja
Crystal Tourniket  ja* - -
Tournex ja ja -
Twintour ja ja ja
Duotour ja ja -
Circleslide ja ja -

* Alleen in stand-alone opstelling

© Royal Boon Edam International B.V.