Design meets Security: Boon Edam lanceert Revolutionaire Serie Toegangscontrolepoortjes in Europa

Edam - Nederland, 26 januari 2015 – De zakelijke wereld verandert continu. Met de toenemende drukte in en rond gebouwen moeten zowel de beveiligde gebieden binnen een gebouw als de persoonlijke veiligheid van de aanwezige mensen gegarandeerd worden. Boon Edam heeft dit erkend en introduceert een compleet nieuwe designserie beveiligingspoortjes die zorgen voor een vloeiende doorstroom van grote aantallen mensen die een gebouw betreden of door een gebouw bewegen. De vraag die daarvoor centraal stond: hoe kan een beveiligd entreegebied worden gerealiseerd, dat toch een uitnodigende uitstraling heeft op de bezoeker?

De Aanleiding: het veranderende Bedrijfsleven

In het bedrijfsleven is de traditionele werkdag van 9 tot 5 vervangen door een cultuur van 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarom is een nieuwe visie op gebouwbeveiliging nodig, want deze werkomstandigheden maken het lastig om bij te houden wie, waar en wanneer in het gebouw is. Met het oog op deze veranderende situatie heeft Boon Edam met behulp van nieuwe technologieën en premium materialen de nieuwe Speedlane Lifeline serie ontwikkeld die bestaat uit een collectie vernieuwende en zeer customisable beveiligingspoortjes voor toegangscontrole.

Gedragsstudie

Alvorens de eisen voor nieuwe oplossingen te bepalen, heeft Boon Edam het gedrag van voetgangers in gebouwen bestudeerd en daarnaast geluisterd naar klanten en niet-klanten, waaronder architecten, gebouwbeheerders en huurders. Daarnaast zijn er gesprekken met en onderzoeken geweest onder een aantal securityspecialisten. De inzichten die tijdens de onderzoeken zijn opgedaan, openden een nieuwe wereld van mogelijkheden voor het bedrijf om iets unieks te creëren.

“Bij het steeds dynamischer worden van de werkomgevingen zien wij dat de behoefte aan beveiligingsmaatregelen ook steeds groter wordt. Daarom zijn wij zaken vanuit een ander perspectief gaan bekijken en hebben we de noodzakelijke stappen voorwaarts gedaan om aan de veranderende eisen tegemoet te komen.” verduidelijkt Daan van Beusekom, Product Manager bij Boon Edam.

“Zoals de naam ‘Lifeline’ al aangeeft, gedraagt onze entreeoplossing zich als een interactief product naar de gebruikers. Omdat wij een revolutionair entreemanagementsysteem neer wilden zetten, hebben wij de Speedlane Lifeline serie ontworpen om intuïtief te zijn, om te interacteren met de personen die het product benaderen en om deze personen veilig door het product heen te loodsen naar hun bestemming.”

Intuïtief, Interactief, Innovatief

De nieuwe collectie, die o.a. het rankste toegangscontrolepoortje in de industrie omvat, bestaat uit drie modellen, de Slide, Swing en Open, met elk een reeks van design- en functionele opties. Of er nu een hoger beveiligingsniveau gewenst is of toegangsmogelijkheden voor mindervaliden, elke combinatie is mogelijk. Omdat iedere entreesituatie anders is, is de Lifeline serie modulair opgezet en zeer customisable. Klanten kunnen hun gekozen oplossing accentueren door te kiezen uit een scala van verschillende kleuren en afwerkingen. Of men nu een statement wilt maken, het entreegebied wil aanpassen aan de huisstijl of een harmonieus interieur wil creëren, de collectie kan volledig worden aangepast aan de laatste design trends.

Verkrijgbaar in Europa

De Speedlane Lifeline serie is verkrijgbaar vanaf 26 januari 2015 en kan via de Boon Edam bedrijven en distributeurs in heel Europa worden besteld. Geïnteresseerden hebben ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de showroom in Edam, waar de volledige collectie te bewonderen is. Bezoeken kunnen via de website aangevraagd worden.

 

Neem voor meer Informatie Contact op met:

Claudia Maglio
Marketing Communicatie Medewerker
T 0299 38 09 68
E cmo@boonedam.nl
 

Downloads

Klik hier om de persbestanden te downloaden.

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.