tabs

Groene Moderniseringspakket voor Draaideuren

Beschrijving

Entreeoplossingen nog Groener maken

Draaideuren zijn de milieuvriendelijkste entreeoplossingen die momenteel verkrijgbaar zijn. Maar omdat de technologie zich blijft ontwikkelen, kunnen zelfs de milieuvriendelijkste entreeoplossingen verder verbeterd worden. Recentelijk introduceerden wij een aantal extra energiebesparende functies voor onze draaideuren. Om ook eerder geïnstalleerde draaideuren van deze voordelen te laten profiteren, bieden wij het groene moderniseringspakket.

Energiezuinig Gebouw

Door duurzaamheidsclassificaties voor gebouwen, zoals LEED en BREEAM, zoekt iedereen tegenwoordig naar manieren om gebouwen energiezuiniger te maken. Dankzij het ‘altijd open, altijd gesloten’-principe van een draaideur is de toegang altijd geopend voor bezoekers, maar blijft deze tegelijkertijd permanent gesloten voor invloeden van buitenaf, zoals, warmte, kou en de weerselementen. Aangezien er nauwelijks verwarmde of gekoelde binnenlucht verloren gaat aan de buitenlucht, bespaart een draaideur energie die anders zou worden gebruikt om het binnenklimaat te handhaven.

Maatwerk

Omdat iedere draaideur en ieder gebouw anders is, kunt u met het groene moderniseringspakket de mogelijkheden kiezen die voor uw gebouw de meeste energiebesparingen opleveren. Voorbeelden van verbeteringen:

© Royal Boon Edam International B.V.