Boon Edam presenteert nieuwe beveiligingstechnologie StereoVision 2 tijdens beurs Security Essen 2012

Edam – Nederland, 21 september 2012 – Op dinsdag 25 september start de Security Essen 2012, hét tweejaarlijkse internationale evenement op het gebied van beveiliging en (brand)veiligheid voor de professionele en zakelijke markt. Meer dan 1000 exposanten presenteren hier de laatste ontwikkelingen in de branche. Koninklijke Boon Edam International presenteert o.a. de nieuwe en verbeterde beveiligingstechnologie StereoVision 2.

Ongekend hoog beveiligingsniveau

StereoVision 2 is een geavanceerd beveiligingssysteem dat gebruik maakt van 3D-infraroodtechnologie om te detecteren of er één of meerdere personen in een beveiligingsdeur aanwezig zijn. Het systeem biedt een ongekend hoog beveiligingsniveau tegen elke vorm van meeglippen (Piggybacking ) of meelopen (Tailgating) en kan worden geïnstalleerd in beveiligingssluizen van het type Circlelock en beveiligingsdraaideuren van het type Tourlock 180+90. Het nieuwe StereoVision 2-systeem kan zéér vergaand worden aangepast en zéér nauwkeurig worden ingesteld om te waarborgen dat alleen bevoegde personen toegang tot een ruimte krijgen. Op de stand van Boon Edam worden uitgebreide demo’s gegeven van het StereoVision 2 systeem op een Tourlock beveiligingsdraaideur.

Speedlane en Swinglane doorloopsluizen

De Speedlane doorloopsluizen die worden gepresenteerd op de stand zijn ontworpen om een barrière op te werpen tussen een beveiligd en niet-beveiligd gebied binnen een gebouw. De Speedlane zorgt daarbij voor een snelle, soepele en efficiënte toegangscontrole. Door de ingebouwde technologie wordt ongeautoriseerd meelopen, zowel tegelijk als vlak na een passant, onmiddellijk gedetecteerd.

Bij de Swinglane doorloopsluis zijn de voordelen van een lange detectiedoorgang gecombineerd met het ruimtelijke effect van een transparant beveiligingsproduct. Het resultaat is een beveiligingsbarrière met een hoge capaciteit en een groot gebruikersgemak waarbij meelopen wordt voorkomen.

Turnlock draaikruis

Het op de stand gepresenteerde Turnlock 100 draaikruis is een robuust uitgevoerd draaikruis met diverse afwerkings- en samenstellingsopties dat vaak wordt gebruikt in buitensituaties met een intensieve doorgangsbelasting.

Bezoek Boon Edam in Hal 5.0, stand 203

Naast onze Duitse- en Engelse collega’s, zijn er ook mensen van Boon Edam Nederland aanwezig om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de producten, oplossingen en diensten van Boon Edam.

Meer informatie
Stefan Schmitz - Managing Director
Boon Edam GmbH
sts@boonedam.de

 

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.