Zweeds Winkelcentrum Flanaden kiest Energie-efficiënte Entreeoplossing

Reeds enige tijd geleden is bij het Zweedse winkelcentrum Flanaden in Oskarshamn een uitgebreid renovatietraject gaande. Het winkelcentrum heeft een enorme opknapbeurt gekregen en er zijn een aantal nieuwe winkels toegevoegd. Een belangrijk onderdeel van het renovatiewerk is de plaatsing van een spectaculaire en energiezuinige entreeoplossing.

Visuele Entreebeleving

Verhuurder Kuststaden Fastigheter AB heeft daarom samen met Atrio Architecten gekozen voor een uniek ontworpen, zes meter hoge, automatische draaideur als hoofdentree van het winkelcentrum. Naast het feit dat een dergelijke deur positief bijdraagt aan het binnenklimaat en energiebesparing, is het ook een visuele entreebeleving met een bijzondere hoogte en unieke ontwerp. Atrio Architecten en Kuststaden Fastigheter AB hebben hiervoor bewust gekozen om een imposante eerste indruk achter te laten bij bezoekers.

Unieke Ontwerpmogelijkheden

"We zijn blij en trots om onderdeel uit te maken van de verbazingwekkende verbeteringen die zijn doorgevoerd in het winkelcentrum. Het is geweldig om te zien dat Flanaden heeft gekozen voor de duurzame voordelen van een draaideur in combinatie met de unieke ontwerpmogelijkheden die wij kunnen bieden. Samen hebben we een energie-efficiënte, moderne entreeoplossing gecreëerd die bij een modern winkelcentrum past", aldus Ulf Stenborg, Managing Director van Boon Edam Sweden.

Lange Termijn Investering

De orderwaarde ligt rond de miljoen SEK en wordt beschouwd als een lange termijn investering in het pand, omdat de draaideur energieverlies vermindert en daarmee ook de energiekosten voor het winkelcentrum. Het project is gepland om in de zomer van 2014 te worden afgerond.

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.