Boon Edam introduceert 2e generatie energieopwekkende draaideur

Edam - Nederland, 1 februari 2012 - Koninklijke Boon Edam International B.V. heeft vandaag een nieuwe energieopwekkende draaideur onthuld, de NRG+ 2 Tourniket. Deze draaideur bespaart niet alleen op de energiekosten, maar genereert daarnaast energie als er een persoon door de deur loopt. De nieuwe NRG+ 2 Tourniket is een efficiëntere versie van de in 2008 geïntroduceerde draaideur en voorzien van de laatste technologie.

Doorontwikkelen Energieopwekkend Concept

Boon Edam speelde al meer dan tien jaar met het idee om een energieopwekkende draaideur te ontwikkelen en introduceerde uiteindelijk in 2008 de eerste energieopwekkende draaideur ter wereld. In navolging van het succes van dit eerste conceptmodel (de NRG+) bleef Boon Edam werken aan de doorontwikkeling van het energieopwekkende concept, wat nu heeft geleid tot de introductie van de NRG+ 2. Dirk Groot, Product Manager bij Koninklijke Boon Edam International B.V., vertelt hierover: "De reacties van onze klanten op de eerste energieopwekkende draaideur ter wereld waren zéér positief. Nu hebben we een efficiëntere oplossing ontwikkeld die gebruik maakt van de allernieuwste technologie en de draaideur toegevoegd aan de productportfolio van Boon Edam."

De NRG+ 2 Tourniket is uitgerust met een nieuw energieopwekkend systeem met een opbrengst die minstens 50% hoger ligt dan de 1e versie. Verder zijn een progressieve toerenbegrenzer, verbeterde feedback-indicatoren, een flexibel ontwerp en de mogelijkheid om ook zonnepanelen aan te sluiten toegevoegd aan de draaideur. “Met deze toevoegingen wordt zowel de opbrengst als de functionaliteit van de deur verbeterd.”, aldus Groot.

Meer informatie  
Dirk Groot, Product Manager 
Koninklijke Boon Edam International B.V.

dg@boonedam.com

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.