Boon Edam onthult indrukwekkende nieuwe beveiligde doorloopsluis tijdens ISC West Las Vegas in maart 2020

De nieuwe Speedlane Compact beveiligde doorloopsluis met glazen deurvleugels wordt onthuld tijdens de ISC West Las Vegas in maart 2020

UPDATE: De ISC West beurs is tot nader order uitgesteld tot juli 2020

Edam, Nederland, februari 2020 – Koninklijke Boon Edam International deelt mee dat, tijdens het belangrijkste security evenement ISC West in Las Vegas van 18 – 20 maart 2020, een innovatieve beveiligde doorloopsluis met glazen deurvleugels zal worden onthuld.

De ISC West beurs staat bekend als het grootste security evenement in de Verenigde Staten en Boon Edam zal ook tijdens de 2020-editie een vooraanstaande positie innemen. Naast andere producten en activiteiten zullen we ook de langverwachte Speedlane Compact beveiligde doorloopsluis presenteren.

De kortste en uitermate praktische toegangsoplossing

Na het ongekende succes op de markt voor high-end beveiligingspoortjes met de best verkochte Lifeline-serie, is het ontwikkelingsteam aan de slag gegaan om een oplossing te vinden voor de vraag uit de markt naar een kwalitatief hoogwaardig product voor het middensegment om het bestaande gat te verkleinen. Als antwoord op deze behoefte kunnen wij onze klanten dus binnenkort de Speedlane Compact bieden als de perfecte oplossing.

"Met dit nieuwe product hebben we een oplossing in handen die overal valt in te passen – zowel qua afmetingen als ontwerp, zonder afbreuk te hoeven doen aan veiligheid, beveiliging of kwaliteit”, aldus Mark de Jong, Product Manager van de portefeuille beveiligingsproducten.

Zien is geloven

Wij nodigen u van harte uit om van 18 – 20 maart 2020 een bezoek te brengen aan standnr. 8037 tijdens de ISC West in het beurscomplex Sands in Las Vegas. Wij denken namelijk dat u er als een van de eersten bij wilt zijn om te ervaren hoe snel en eenvoudig beveiliging in uw dagelijkse praktijk valt in te passen.

Mocht u niet in staat zijn om langs te komen, maar wilt u wel als eerste op de hoogte worden gebracht van alle nieuwe ontwikkelingen, meld u dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.