Nieuwe Generatie Business Management Studenten laat zich Inspireren tijdens Bezoek aan Boon Edam China

Studenten en docenten van de Artevelde Hogeschool in Gent bezochten in maart 2015 Boon Edam China. Zij kregen rondleidingen door de kantoren en fabriek in Beijing. Zo'n 45 studenten, die een driejarige studie International Business Management volgen, werden als onderdeel van een studiereis voor tweedejaars studenten naar Beijing verwelkomd in Boon Edam China.

Tijdens het bezoek kregen de studenten een presentatie van Willem van de Nes, Ambassadeur van Boon Edam Beijing, over de rijke geschiedenis van Koninklijke Boon Edam die al 140 jaar terug in de tijd gaat. Ook begeleidde hij een debat over de prestaties van de Chinese Boon Edam sinds hun oprichting in 2001.

Demonstraties Speciale Producten voor Chinese Markt

Er werd een rondleiding door de fabriek gegeven om te laten zien hoe onze innovatieve deuren en beveiligingsproducten in China worden gemaakt met aansluitend een uitleg over alle toegangsproducten in de showroom. Vervolgens kregen de studenten demonstraties van de producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de Chinese markt, waarna zij de tijd kregen om de producten zelf te gaan ontdekken en uitproberen.

Leerzaam Bezoek

Willem vertelt: "China verandert ontzettend snel waardoor het tegenwoordig veel lastiger is om een hier een nieuwe onderneming te beginnen dan een aantal jaar geleden. Toch zijn er nog genoeg mogelijkheden om succesvol te worden in deze snel groeiende markt. Dit bezoek was voor de studenten van International Business Management een mooie kans om te leren hoe er zaken gedaan worden in China. Ook konden zij op deze manier zien dat het mogelijk is om een nieuwe onderneming, zoals Boon Edam, op te zetten ondanks dat je niet van Chinese afkomst bent."

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.