Boon Edam Frankrijk benoemt nieuwe Managing Director

Parijs, Frankrijk, februari 2018 – Sofia Imarraine is met onmiddellijke ingang benoemd tot Managing Director van Boon Edam Frankrijk.

Een Uitstekend Begrip van de Boon Edam Visie

Sofia is geen onbekende in de Boon Edam-familie. Zij was erbij vanaf de start van de Franse dochteronderneming in 1995. Sofia begon haar carrière bij Boon Edam als vertegenwoordiger voor onze deursystemen - gevestigd in de regio Parijs. Boon Edam Frankrijk is van een bedrijf met een bescheiden team van vijf personen in de jaren gegroeid tot een sterk team van 40. Sofia heeft zich altijd ingezet voor niet alleen de grotere visie van Boon Edam, maar ook voor de individuele behoeften van haar klanten.

"Het is geweldig dat ik vanuit de verkoopkant een totaalbeeld van ons bedrijf op heb kunnen bouwen.  Ik ben meegegroeid met het succes van ons bedrijf. Het is echt spannend en ik ben klaar voor deze grote uitdaging." zegt Sofia  vastbesloten.

Expert in Technische Oplossingen

In de afgelopen 23 jaar heeft Sofia zich een weg gebaand door de Franse rangen om een gerespecteerde en deskundige senior salesmanager te worden. Ze is een integraal onderdeel geweest in de groei van het bedrijf, is een expert in technische oplossingen en heeft succesvolle strategieën bepaald en waardevolle relaties opgebouwd met veel klanten. Haar technische kennis en commerciële kwaliteiten maken haar de ideale kandidaat om de koers van Boon Edam Frankrijk in de toekomst voort te zetten.

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.