The Power of Two beveiligd toegangsbeheer met besturing voor liftbestemming op MIPIM 2019 in Cannes

The Power of Two beveiligd toegangsbeheer met besturing voor liftbestemming op MIPIM 2019 in Cannes

Edam, Nederland, 5 maart 2019 – Boon Edam kondigt aan dat 'the Power of Two' - een gezamenlijke oplossing voor beveiligd toegangsbeheer met besturing voor de liftbestemming - zal worden gepresenteerd op de Schindler-stand tijdens de 30e editie van MIPIM - 's werelds meest toonaangevende vastgoedevenement.

In januari 2019 brachten Boon Edam en Schindler PORT Technology een geïntegreerde oplossing op de markt om naadloze en veilige controle op de liftbestemming aan te pakken. Deze 'Power of Two' combineert de Lifeline Speedlane Swing beveiligde doorloopsluis van Boon Edam en de myPORT-technologie van Schindler (PORT 4 mini). Het resultaat is een slanke, veilige en volledig geïntegreerde oplossing, waarbij beveiligd toegangsbeheer en besturing van de liftbestemming naadloos in elkaar overgaan.

Ervaar Twee Technologieën in Eén Oplossing

Van 12 - 15 maart 2019 kunnen bezoekers van MIPIM deze oplossing zelf ervaren op de stand van Schindler. Boon Edam is er trots op om samen met Schindler PORT Technology te worden vertegenwoordigd op dit prestigieuze evenement in Cannes en kijkt ernaar uit om te netwerken met 's werelds meest toonaangevende leidende investerings- en ontwikkelingscommunity.

Naast de liftbesturingsoplossing 'Power of Two' biedt Schindler bezoekers ook de kans om hun digitale producten live in actie te zien, terwijl ze hun geavanceerde oplossingen demonstreren die de steden van morgen vormgeven. Bezoekers mogen zeker niets missen over PORT Technology en Schindler Ahead. Beide zullen tijdens het evenement worden besproken als tijdens exclusieve paneldiscussies in het conferentiegedeelte. Meer informatie daarover vindt u hier.

Naadloze en beveiligde bestemmingsbesturing voor liften

De voordelen van intelligent toegangs- en personenstroombeheer, evenals tal van voordelen van het gebruik van IoT-gebaseerde verbonden mobiliteit, zullen worden gedemonstreerd in de gecombineerde oplossing.

PORT neemt de verificatie en begeleiding van de bezoeker of bewoner voor zijn rekening, terwijl de Lifeline Speedlane Swing doorloopsluis van Boon Edam het toegangsbeheer verzorgt. Bij het ontwerp van de doorloopsluis is veel aandacht besteed aan de vormgeving. In de behuizing van hoogwaardig glas is LED-verlichting in kleuren geïntegreerd. Deze intuïtieve verlichting pulseert langs de bovenkant van de taps toelopende kast en begeleidt gebruikers moeiteloos door het controlepunt.

Dankzij integratie van PORT in de doorloopsluis kunnen bezoekers of bewoners nu snel het autorisatieproces doorlopen met behulp van een RFID-kaart of de myPORT-app op hun smartphone. Bezoekers krijgen vervolgens toegang op basis van een online kleurcode. Na verificatie wijst het PORT-liftbesturingsalgoritme de meest geschikte lift toe.

» Lees meer over deze krachtige beveiligde doorloopsluis met liftbestemmingstechnologie

MIPIM 2019 Details
12-15 maart 2019
Palais des Festivals, Cannes
Frankrijk
Schindler Stand: P-1.B50

Neem voor meer informatie contact op met:

Michelle Wortel
Global Marketing Manager
T +31 (0)299 38 08 00
E michelle.wortel@boonedam.com

  
  

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.