Energiecalculatiesoftware

Boon Edam kent een indrukwekkende traditie van het produceren van energiezuinige producten. Onze draaideuren dragen al ruim 110 jaar bij aan energiebesparing, omdat ze energieverlies in gebouwen beperken en tocht voorkomen.

Energiebesparing Uitdrukken in een Getal

Draaideuren zijn wereldwijd de milieuvriendelijkste toegangsoplossingen die momenteel verkrijgbaar zijn. Het is echter altijd lastig geweest om de exact haalbare besparingen in een getal uit te drukken. In nauwe samenwerking met de TU Delft heeft Boon Edam software voor de berekening van energiebesparing ontwikkeld die dat wel kan. Dit programma neemt de meest doorslaggevende kenmerken van het gebouw, zoals de afmetingen, ligging en luchtdoorlaatbaarheid, en combineert deze met lokale weersinformatie om zodoende een nauwkeurige vergelijking op te stellen tussen het energiegebruik bij een draaideur en een schuif- of klapdeur. De besparingen worden weergegeven in kWh per maand.

  
  

U wilt ook een analyse?

Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak met één van onze adviseurs. Het beste kunt u hiervoor direct bellen naar 0299 38 08 08, maar u kunt het contactformulier op deze pagina invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

© Royal Boon Edam International B.V.