NRG+ Tourniket

De Energiebesparende en Energieopwekkende tourniquetdeur

In 2008 hadden wij een enorme impact op de markt met onze innovatieve energiebesparende en -genererende draaideur. Nu, ruim 10 jaar later, hebben wij de beslissing genomen om deze deur uit ons assortiment draaideuren te halen. 

Hoewel het bijzonder jammer is om afscheid te nemen van onze NRG + Tourniket, hebben we besloten onze technische talenten in onze andere draaideuroplossingen te stoppen.

Het alternatief voor deze deur is onze Tourniket; de meest veelzijdige entreeoplossing van Boon Edam.

Tourniquetdeuren dragen bij aan Duurzaamheid

Tourniquetdeuren of draaideuren staan bekend als de meest milieuvriendelijke deuren als het gaat om de ingang van een gebouw. Het is bewezen dat een draaideur de hoeveelheid bewegende lucht (of tocht) tussen de binnen- en buitenkant van een gebouw minimaliseert. Dit vermindert merkbaar de noodzaak om het temperatuurverschil tussen binnen en buiten te regelen, waardoor er minder energie nodig is om een constante binnentemperatuur in een gebouw te handhaven.

Dit 'altijd open, altijd gesloten' principe is de basis waarop deze energie-efficiënte toegangsoplossing is gebaseerd.

Boon Edam biedt een premium reeks draaideuroplossingen. Bekijk ons uitgebreide assortiment draaideuren en ontdek hoe u uw keuze kunt afstemmen op uw exacte specificaties.

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.