Zakencentrum Avilon Plaza

Avilon Plaza is een multifunctioneel A-klasse zakencentrum, gelegen aan de eerste lijn van Volgogradsky Avenue, niet ver van het kruispunt met de derde transportring (TTK) in Moskou. Avilon Plaza was het eerste uitgevoerde project in de gereconstrueerde industriële zone in het zuidoosten van Moskou.

Het zakencentrum is een high-tech gebouw van 19 verdiepingen. De structuur in zijn vorm lijkt op een spiegelkubus met een uitsparing in het centrale deel van de gevel. Het gebouw, met een totale oppervlakte van 35.000 vierkante meter, werd in 2008 voltooid.

Draaideuren als hoofdentree

Boon Edam heeft bijgedragen aan de vooruitstrevende uitstraling van het Avilon Plaza-zakencentrum door drie automatische draaideuren van het type Tourniket te installeren bij de hoofdingang van het gebouw, waar dagelijks honderden gasten en huurders van het zakencentrum doorheen gaan.

Over Avilon Plaza Business Center

Zakencentrum Avilon Plaza is gebouwd volgens het architecturale project van Julia Shukstule. De investeerder en ontwikkelaar van de bouw was de European Real Estate Company. Naast de futuristische gevel is een van de hoogtepunten van het gebouw het atrium, dat wordt beschouwd als een van de hoogste in Moskou. De hoogte van het atrium is 54 meter en bereikt het niveau van de 16e verdieping.

Stad:

Moskou

Land:

Rusland

Product:

Automatische Tourniket Draaideuren

Segment:

Kantoorgebouwen

 

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.