Baoneng Center Shenzhen

Multifunctionele hoogbouw in China

Het Baoneng Center is een superhoge wolkenkrabber in Shenzhen, Guangdong, China. Het gebouw is 327 meter hoog en heeft 65 verdiepingen. De bouw is gestart in 2014 en is in 2018 afgerond. Het architectenbureau Aedas ontwierp Baoneng Center voor Baoneng Group. Het gebouw prijkt op plaats 110 van hoogste gebouwen in de wereld en op plaats 58 van hoogste gebouwen in China.

Het Baoneng Center bevindt zich op het knooppunt van Bao’an Road en Liyuan Road, het kerngebied van het Sungang-district in Shenzhen. Dit project omvat een 327 meter hoge toren (vijfsterrenhotel en A-kantoor), een appartementengebouw met 25 verdiepingen en een winkelcentrum met 11 verdiepingen, een groothandelsmarkt, een expositiecentrum en een bioscoopcomplex. Het project wordt de grootste groothandelsmarkt voor juwelen ter wereld en het grootste winkelcentrum in Shenzhen.

Lifeline Speedlane Swing beveiligingspoortjes

Boon Edam kreeg de opdracht om 24 opstellingen van de Lifeline Speedlane Swing beveiligingspoortjes in het kantoordeel te plaatsen om de stroom van mensen goed te kunnen managen. Een aantal van deze opstellingen is uitgerust met gezichtsherkenning ten behoeve van het gebruiksgemak.

  
  

 

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.