EVRY

EVRY is een van de toonaangevende IT-servicesbedrijven in Scandinavië en biedt oplossingen voor de Scandinavische bevolking in hun dagelijks leven. Bij hun nieuwe entree van EVRY's hoofdkantoor in Solna moesten ze de toegangscontrole in hun gebouw afhandelen en wilden ze dit op een gastvrije manier doen zonder compromis tussen veiligheid en design.

Lifeline Speedlane Swing

EVRY beveiligingsmedewerkers hebben besloten om de stijlvolle Lifeline Speedlane Swing "Black Edition" te kiezen. Dit zijn beveiligde doorloopsluizen. Daarnaast is ook een Winglock Swing beveiligingspoortje geplaatst t.b.v. toegang voor mensen met een beperking of personen met grote pakketten. Vanaf het allereerste contact tot de voltooide installatie hadden Boon Edam en EVRY nauwe samenwerking. Samen werd geconcludeerd dat dit product de beste oplossing was voor de lobby van EVRY.

In dit project hebben we samengewerkt met de veiligheidsadviseur Bravida, die ervoor zorgde dat het toegangscontrolesysteem van EVRY naadloos werd geïntegreerd. De kaartlezer bevindt zich onder de glasplaat van de beveiligde doorloopsluis. De Lifeline Speedlane Swing heeft de mogelijkheid om verschillende soorten lezers te integreren, zoals barcodescanners of biometrie en biedt hier een effectieve beveiligingsoplossing.

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.