Expeditors - Schiphol Logistics Park

Expeditors International B.V. is een groot internationaal opererend logistiek bedrijf met hoofdkantoor in Seattle (VS). In 2017 is de bouw van een nieuw logistiek centrum in Nederland - ontwopen door DP6 architectuurstudio - op het Schiphol Logistics Park (SLP) gerealiseerd.

Het nieuwe gebouw van Expeditors International omvat een kantoorgebouw met bedrijfsrestaurant en diverse vergader- en trainingsruimtes, een warehouse met mezzanine en een gebouwde parkeervoorziening. De warehouse is gericht op de verschillende logistieke diensten die Expeditors aan haar klanten levert.

Het complex heeft een hoge duurzaamheidsambitie. Het is een zeer compact gebouw rond een atrium met veel daglicht en natuurlijke trek. Alle kunstverlichting is LED-verlichting en electriciteit wordt opgewekt met zonnepanelen. Er wordt gewerkt met lage temperatuurverwarming in combinatie met warmteterugwinning middels klimaatplafonds.

In de lobby bevindt zich een rij prachtige, donkere Speedlane Slide beveiligingspoortjes om het ongeautoriseerd betreden van het gebouw te voorkomen alsmede een Winglock 900 toegangspoortje voor voor gecontroleerde doorgang van mensen in rolstoelen of personen met trolleys of grote pakketten.

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.