Francis Crick Institute

Het Francis Crick Institute is een vlaggenschip voor de biomedische wetenschap in het Verenigd Koninkrijk en één van Europa's grootste biomedische onderzoeksfaciliteiten. Het gebouw is de basis voor 1500 wetenschappers en overig personeel en huisvest technologie om ontdekkingen te doen op het gebied van ziektes als kanker en hart-en vaatziekten. Daarom vereiste de toegangsoplossing geavanceerde beveiliging om ervoor te zorgen dat personeel, bezoekers en apparatuur veilig konden werken en konden worden beschermd. Daarnaast moest het ontwerp van de deuren het gebouwontwerp perfect aanvullen.

5 automatische volglazen tourniquetdeuren

Het Francis Crick Institute biedt nu toegang via vijf automatische Crystal Tourniket volglazen draaideuren. Dit type tourniquetdeur werd geselecteerd na het onderzoeken van het dagelijks gebruik van de entrees, waarbij o.a. het aantal bezoekers en de omvang van de bagage is geanalyseerd die naar verwachting zou worden meegenomen in en uit het gebouw. Daarnaast werd vereist dat er een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke toegangsoplossing voor het gebouw gecreëerd zou worden die een bijdrage zou leveren aan de groene principes van het gebouwontwerp.

De volglazen tourniquetdeuren zijn opgebouwd uit een combinatie van gelaagd en gehard glas, hetgeen resulteert in een vermindering van traditionele profielelementen bij de deuren en een stijlvolle uitstraling in de gevel. De deuren voldoen ook aan de vereiste beveiligingseisen: ze zijn allemaal uitgerust met externe roldeuren voor nachtvergrendeling om ervoor te zorgen dat veiligheid ook na kantooruren een prioriteit blijft. Samengesteld uit gelaagd en gehard glas, zijn deze draaideuren bestand tegen zware krachten zonder dat dit negatieve gevolgen heeft voor zowel het uiterlijk als de bruikbaarheid van het gebouw zelf. De roldeuren zijn gemonteerd op een speciaal RVS profiel dat vast zit op het glazen plafond en beschikt over volledig geïntegreerde RVS sloten.

Stad

Londen

Land

Verenigd Koninkrijk

Producten

Crystal Tourniket volglazen draaideur

Hoe kan de beveiliging binnen de medische industrie verbeterd worden? | Boon Edam Blog

 

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.