Garden Ring Hotel

Het Garden Ring Hotel is een viersterrenhotel in Moskou, gelegen op de kruising van de Garden Ring en Prospect Mira. Het is perfect voor de gasten van de hoofdstad, voor wie de prioriteit bij het kiezen van een hotel ligt op het niveau van comfort en gemak van de locatie van het hotel.

Het hotel ligt in de historische wijk Meshchansky, die zijn oorsprong heeft van de nederzetting Meshchanskaya, die aan het einde van 1670 - aan het begin van 1671 - werd gebouwd. De bouw van het hotel herhaalt de architectonische uitstraling van de omliggende herenhuizen, die harmonieus tussen de historische gebouwen van het gebied passen.

Over Garden Ring Hotel

Het Garden Ring Hotel is een hotel met zes verdiepingen met 85 kamers, waaronder 8 suites. Een onderscheidend kenmerk van het hotel is de eenheid van stijl en het gebruik van natuurlijke materialen in de decoratie.

Boon Edam ondersteunde de algemene stijl van het hotel door het installeren van een Tourniket draaideur gemaakt van hout voor de hoofdentree. Deze oplossing paste harmonisch in het algemene concept van het hotel en verfraaide zowel het lobbyinterieur als de gevel van het historische gebouw.

Stad:

Moskou

Land:

Rusland

Product:

Tourniket draaideur

Segment:

Hotels & Restaurants

Jaar:

2008

 

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.