Graafschap College

Het Graafschap College, ontworpen door atelier PRO, is een ROC met 700 leerlingen en ligt aan de rand van het centrum van Doetinchem, tussen een ringweg en een woonwijk. De hoofdentree ligt aan de woningstraat en deze zijde van het gebouw geeft de straat uitstraling door het restaurant, de keuken, de bakkerij en de kapsalon.

Het gebied vormt de overgangszone tussen de kleinschalige woonwijk en de doorgaande weg. Samen met het naastgelegen VMBO Metzo College, maakt het Graafschap College de landschappelijke verbinding tussen deze twee sferen. Het Metzo College staat als object op een grasveld. Het grasveld welft over het Graafschap College heen met uitsparingen en sneden in de grasheuvels voor licht en uitzicht. In deze grasheuvel zijn de functies ondergebracht zoals de theorie- lokalen, de aula en de leerling-bedrijven.

Toegang via automatische Tourniket draaideur

Het voornamelijk witte interieur van de ROC is aangevuld met een beperkt aantal kleuraccenten, die de verschillende functiegebieden herkenbaar maken. De witte automatische Tourniket draaideur met 3 deurvleugels in de hoofdentree van het Graafschap College past perfect in dit plaatje.

Stad

Doetinchem

Land

Nederland

Producten

Tourniket automatische draaideur

Segment

Onderwijsinstellingen

Fotografie

Petra Appelhof Fotografie

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.