Hotel Ambassadori Tbilisi

Hotel Ambassadori Tbilisi is een vijfsterrenhotel in het hart van de historische wijk van Tbilisi, aan de oevers van de rivier de Mtkvari (Kura). De uitstekende locatie, de rijke decoratie en het elegante ontwerp van het hotel maken het tot een uitstekende keuze voor diegenen die comfort en luxe op prijs stellen.

De geschiedenis van het hotel Ambassadori Tbilisi begon in 2004 met een klein hotel. De populariteit van het hotel onder toeristen bleek zo hoog dat in 2013 werd besloten om een nieuw gebouw met 84 kamers te bouwen. Dit was niet eenvoudig, want Anchiskhati - de oudste kerk in Tbilisi - en het beroemde theater Rezo Gabriadze liggen er pal naast.

De entreeoplossing voor het Ambassadori Tbilisi Hotel is ontworpen door het Italiaanse architectenbureau Studio D73 in samenwerking met La Casa Tina. Gemaakt in een klassieke stijl, past het perfect in de historische uitstraling van het gebied. Om de hoge klasse van het hotel te benadrukken en een comfortabele sfeer in de grote zaal te creëren, werd besloten om een draaideur voor de hoofdingang te gebruiken. Boon Edam is trots op het feit dat het onze Tourniket draaideur was die door La Casa Tina werd gekozen voor de realisatie van het plan. De tourniquetdeur paste niet alleen organisch in de klassieke gevel van het gebouw, maar benadrukte ook de rijkdom van het interieur.

Nino Pavliashvili, directeur van La Casa Tina:
"Toen de architecten werd gevraagd om een draaideur als hoofdentree te gebruiken, hoefde ik niet lang na te denken, omdat voor mij een draaideur gewoon Boon Edam is. Aan de onberispelijke kwaliteit van het product zelf werden een enorme professionaliteit en competentie van de werknemers van het bedrijf toegevoegd. Naast mijn oprechte woorden van dankbaarheid, is de grootste waardering de bewondering van de gasten van onze stad voor het hotel, dat geen tijd had om 'officieel' te openen, maar al een bestseller in Tbilisi is geworden."

Stad:

Tbilisi

Land:

Georgië

Product:

Tourniket draaideur

Segment:

Hotels & Restaurants

Architect:

Studio D73 in samenwerking met La Casa Tina

Jaar:

2016

 

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.