ING Hoofdkantoor Cedar

Op 7 januari 2020 werd het nieuwe kantoor voor ING, Cedar, officieel geopend in Cumulus Park in Amsterdam. Dit geweldige Cedar pand is door Benthem Crouwel Architects en HofmanDujardin ontworpen en biedt een open, transparante en duurzame werkplek voor zo'n 2.800 ING-medewerkers. Koninklijke Boon Edam installeerde een groot aantal toegangsproducten in het nieuwe pand op de Bijlmerdreef.

  
  

Duurzaam kantoorgebouw

Het nieuwe ING kantoor heeft twee volumes van elk vijf verdiepingen. Deze zijn verbonden door een hoge, glazen luchtbrug over het fietspad, zodat snelle verbindingen tussen alle niveaus gewaarborgd is. De architectuur van Cedar richt zich op transparantie, verbinding en samenwerking en in het duurzame ontwerp staat de mens centraal. Het gebouw kreeg een BREEAM Outstanding score. Onder andere de twee centrale atria dragen bij aan het hoge resultaat vanwege de goede ventilatie en daglichttoetreding.

Cumulus Park

Cumulus Park is een recent gestart innovatiedistrict waar ING, de gemeente Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en het Amsterdam Community College (ROC Amsterdam) samenwerken in creatieve verbanden tussen ondernemers, wetenschappers, studenten, (middelgrote) bedrijven en onderzoekers. Omdat het gebouw naar de rand van het perceel is geplaatst, kon er voor het gebouw een grote groene zone gecreëerd worden.

Boon Edam 'showroom'

Door de vele toegepaste toegangsoplossingen van Boon Edam in Cedar, is het bijna een showroom met Boon Edam producten. Naast de automatische Tourniket draaideuren in de hoofdentree zijn er in het pand gebogen Circleslide automatische schuifdeuren, een groot aantal high security Tourlock draaideuren, een high security Circlelock toegangssluis en een aantal Lifeline Speedlane doorloopsluizen, OmniSwing automatische deuropeners en Lifeline Boost toegangscontrolezuilen te vinden.

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

Geïnstalleerde producten

© Royal Boon Edam International B.V.