Liberty Global

Gastvrijheid en security staan vaak op gespannen voet met elkaar. De uitdaging is dan het vinden van het beste compromis tussen Fort Knox en de Zoete Inval. Telecombedrijf Liberty Global voerde voor het hoofdkantoor in Schiphol-Rijk onlangs een grote renovatie door. Daarbij is de toegangsbeveiliging aanzienlijk aangescherpt, zonder de gewenste gastvrije uitstraling van het bedrijf aan te tasten.

Liberty Global is een internationaal telecommunicatie en televisie bedrijf. Het is een van de grootste internet service providers buiten de VS. Liberty Global opereert in 14 landen en heeft 35.000 werknemers. Het hoofdkantoor is in Londen en verder zijn er centrale kantoren in Amsterdam en in Denver. Consumentenmerken die tot Liberty Global behoren zijn VodafoneZiggo (50% Joint Venture met Vodafone), Virgin Media, UPC, Unitymedia en Telenet.

Op het hoogwaardige business park Schiphol-Rijk beschikt Liberty Global over zeven kantoorgebouwen, waar in totaal zo’n 1600 mensen van 55 nationaliteiten werken. “We hadden wel beveiliging bij de hoofdingang, maar die kon niet altijd voorkomen dat mensen ongemerkt onze centrale hal binnen liepen.”, vertelt Simon Kuitert, die bij Liberty Global de functie van Corporate Security Manager bekleedt. "Daarom hebben we bij een recente verbouwing ‘single point of entry’ ingevoerd."

» Download de volledige case study van Liberty Global hier

  
  

Project: Liberty Global

Meer informatie over het kantoorgebouw Liberty Global vindt u op de website.

Plaats

Schiphol-Rijk

Land

Nederland

Opdrachtgever

Liberty Global Services B.V.

Producten

Tourlock
Speedlane Swing
Winglock Swing

Segment

Kantoorgebouwen

Jaar

2017

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.