Mercedes-Benz dealer Avilon

De Mercedes-Benz Motor Show van de officiële dealer "Avilon" bevindt zich op de Volgograd Avenue in Moskou. Het ontwerp van het centrum, dat in 2015 werd geopend na een verbouwing, weerspiegelt volledig de esthetiek van Mercedes-Benz, dat is gebaseerd op het gebruik van de modernste en meest technologische materialen.

In de autoshowroom kunt u elke dag meer dan 500 Mercedes-Benz-auto's vinden, evenals originele reserveonderdelen en accessoires van het beroemde Duitse merk.

Het gerenoveerde Mercedes-Benz Avilon-centrum is een gebouw met drie verdiepingen met glazen gevels. Op de begane grond bevindt zich de grootste Mercedes-Benz 'boutique' in Moskou qua oppervlakte en assortiment van accessoires en souvenirs. In de autoshowroom zijn aparte zones toegewezen voor sportieve en dynamische Mercedes-Benz AMG auto's en exclusieve modellen van de Mercedes-Maybach S-Klasse.

Boon Edam is er trots op dat voor onze draaideur is gekozen als entreeoplossing voor de Mercedes-Benz Avilon-showroom. De betrouwbare Tourniket met drie deurvleugels komt niet alleen overeen met de geest van de Duitse autofabrikant, maar doet ook denken aan het beroemde embleem van Mercedes-Benz - een driepuntige ster in een cirkel.

Stad:

Moskou

Land:

Rusland

Product:

Tourniket draaideur

Jaar:

2015

 

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.