Moxy Hotel

Het Moxy Hotel in het zuidelijke havengebied van Kopenhagen opende in maart 2019 de deuren. Als hoofdentree voor dit hotel is door Moxy gekozen voor een automatische Tourniket draaideur van Boon Edam.

We zijn er uitermate trots op dat de Moxy-hotelketen tot onze wereldwijde klanten behoort. Het management van de keten beschouwt energie-efficiëntie en een comfortabele sfeer in de lobby van hun hotels als een van hun topprioriteiten.

De bouw van het hotel werd geleid door MOE, dat een werkomgeving bood voor succesvolle internationale samenwerking tussen projectdeelnemers. Het Nederlandse projectontwikkelaar Vastint wist dit hotel in slechts één jaar te bouwen - een indrukwekkende prestatie.

Tourniquetdeur als onderdeel van een uitnodigende entree

Het Moxy Hotel Kopenhagen maakt deel uit van de hotelketen Marriott Moxy. Dit hotelnetwerk streeft ernaar lokale bevolking aan te trekken en wil een comfortabele omgeving creëren voor mensen om te werken, te leren en om een zakelijke of privé bijeenkomst te organiseren.

Boon Edam heeft een bescheiden maar zeer relevante bijdrage geleverd aan het ontwerp van het nieuwe Moxy Hotel. De automatische draaideur van het type Tourniket voorkomt tocht en zorgt voor een aangenaam binnenklimaat in de lobby van het hotel.

Stad

Kopenhagen

Land

Denemarken

Producten

Tourniket automatische draaideur

Segment

Hotels en Restaurants

 

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.