NoMA House

In het hart van de Zuidas staat het NoMA House, een exclusief en hypermodern kantoorgebouw met een elegante uitstraling. De façades bestaan uit in het werk gestorte betonwanden, staal, aluminium, glas en natuursteen. Voor een speels effect aan de buitenkant zijn vier verschillende natuursteensoorten toegepast. Verdiepingshoge raampartijen maken het gebouw uitnodigend, toegankelijk en transparant.

Het NoMA House telt elf verdiepingen met zo’n 15.150 m2 vrij indeelbare kantoorruimte en een dakterras. Op de begane grond bevindt zich, achter een spectaculaire glazen entree, 650 m2 commerciële ruimte met direct zicht op de centrale binnentuin. De hoofdingang is voorzien van een Tourniket draaideur met in het plafond geïntegreerd luchtgordijn. De volledig hoogglans mirror finish RVS afwerking van de tourniquetdeur geeft de entree een luxe uitstraling die helemaal aansluit bij de architectuur van het pand.

Kwaliteitsleveranciers

Bij NoMA House is sprake geweest van een zorgvuldige commissioning. Opdrachtgever en adviseurs hebben gewerkt met kwaliteitsleveranciers. Gebruikers plukken daar nu de vruchten van. Zij kunnen vertrouwen op bedrijfszekere installaties. Dat er kwaliteit uit de gemeente Edam-Volendam komt wordt bewezen doordat Pneuman en Boon Edam prominent in de entree aanwezig zijn.

Stad:

Amsterdam

Land:

Nederland

Product:

Speedlane Swing doorloopsluizen
Tourniket draaideur

Segment:

Kantoorgebouwen

Jaar:

2017

 

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.