Peninsula Hotel

Het legendarische Peninsula Hotel in het hart van Parijs onderging een grote renovatie. De architect van het project, gespecialiseerd in de restauratie van bijzondere gebouwen, wilde een transparante en luxe entree creëren en koos voor drie Boon Edam Crystal Tourniket draaideuren en een Circleslide.

Behoud van de kenmerkende vijfsterrenstijl

Dit paleishotel "Hotel Majestic" werd gebouwd in 1908 en moest recent een uitgebreide renovatie ondergaan om aan alle moderne faciliteiten, technologie en normen te kunnen voldoen. Uiteraard was het hierbij van belang dat de historische uitstraling behouden bleef. De restauratie heeft 4 jaar geduurd en het eindresultaat is een eigentijds vijfsterrenhotel dat de geest van het oorspronkelijke gebouw heeft behouden en omarmd.

Aan dit project werkten de beste ambachtslieden met een voorouderlijke kennis van dit monumentale gebouw. De architectonische renovatie werd geleid door AFFINE DESIGN, een van de belangrijkste architectuur- en interieurbureaus in Parijs.

Het metaalbewerkingsbedrijf METALESCA in Noord-Frankrijk, heeft de opdracht voor het produceren en installeren van de deuren aan Boon Edam Frankrijk gegund.

Productspecificaties:

Meer informatie over het Peninsula Hotel vindt u op de website.

Stad:

Parijs

Land:

Frankrijk

Producten:

Crystal Tourniket
Circleslide

Segment:

Hotels

Architect:

Affine Design Paris

Opdrachtgever:

Metalesca

Fotografie:

Antonio Saba Photography

 

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.