RagingWire Datacenter

Het RagingWire datacenter in Ashburn beslaat in totaal 230,000 vierkante meter en herbergt apparaten die goed zijn voor een stroomverbruik van 16 megawatt. RagingWire gebruikt Tourlock high security beveiligingsdeuren in haar Ashburn (VA3) Data Centre. Dit geldt ook voor het Data Centre van RagingWire in Sacramento (CA3), waar men maar liefst 170,000 vierkante meter beheert met 14 megawatt stroomverbruik. Deze twee locaties zijn onderdeel van RagingWire’s portfolio van Data Centers in Ashburn, Noord-Californië en Dallas, Texas in de Verenigde Staten.

RagingWire is de eerste keuze op het gebied van colocatie datacenters voor een aantal van de meest veeleisende hyperscale-cloud en zakelijke bedrijven. Ze worden erkend als een? toonaangevende partij in datacenter beveiliging en algehele klantbeleving.

High Security Beveiligingsdraaideuren als onderdeel van een meerlaags Beveiligingsstrategie

De Boon Edam beveiligingsdraaideuren zorgen voor een efficiënte doorgang voor honderden mensen die dagelijks de datacenters van RagingWire bezoeken. De deuren voorkomen tailgating en piggybacking tijdens betreden en verlaten van de ruimtes. Hierbij wordt gebruik gemaakt van sensoren die vorm, afmetingen en volume kunnen meten in drie dimensies. Deze brengen de deur tot stilstand wanneer er sprake is van een overtreding. Het moderne toegangscontrolesysteem zorgt ook voor een nauwkeurig overzicht dat te allen tijde laat zien wie er aanwezig is in het gebouw.

Onze klanten verwachten dat onze beveiligde toegangsoplossingen en anti-meesluip technologiën heel snel en nauwkeurig zijn.” zegt Eddie Anker's, Director of Corporate Security bij RagingWire. “Door deze deuren toe te voegen aan onze beveiligingsstrategie, zorgen we voor de best mogelijke bescherming van de onmisbare apparatuur van onze klanten.

Aanvullend op de Boon Edam Tourlocks heeft Raging Wire een meerlaagse beveiligingsbenadering. Deze bestaat uit o.a.: beveiligingspersoneel dat getraind is op hoog niveau en 24 uur per dag inzetbaar is, biometrische scanners, kaartlezers, intelligente hd-camera’s die verdacht gedrag analyseren, anti-meesluip deuren, een gebouw-binnen-een-gebouw ontwerp, anti-klim omheining, bollards op de wegen naar het datacenter én een anti-ramkraak beveiligingspoort.

Over RagingWire

RagingWire werd opgericht in 2000 en was een van de eerste bedrijven die heeft meegeholpen aan de wereldwijde colocatie miljardenindustrie. Nu is RagingWire het Noord-Amerikaanse datacenterplatform binnen de portfolio van NTT Communications, dat 140 datacenters in 20 landen over de hele wereld exploiteert, waardoor RagingWire een van de grootste en financieel meest solide datacenter-bedrijven ter wereld is.

Stad:

Ashburn, VA & Sacramento, CA

Land:

Verenigde Staten

Product:

Tourniket 180+90 High Security Beveiligingsdraaideur

Segment:

Datacenters

 

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.