Winkel- en amusementscentrum "Riviera"

Winkel- en amusementscentrum "Riviera" ligt aan de oevers van de rivier de Moskva, vlakbij een van de hoofdstraten van de Russische hoofdstad. Het bevindt zich in de nabijheid van de legendarische ZIL-fabriek, in het centrum van actief ontwikkelende woonwijken en is gepositioneerd als een levensstijlcomplex van een nieuwe generatie.

Over Riviera

"Riviera" is een winkel- en uitgaanscentrum van drie verdiepingen met een totale oppervlakte van 298.000 m2. Over een oppervlakte van 100.000 m2 zijn er meer dan 300 winkels, restaurants en cafés. De resterende ruimte wordt ingenomen door ruime galerijen met natuurlijke verlichting, vijf atria, een van de grootste restaurantgebieden in Moskou met uitzicht op de rivier en zomerterrassen voor restaurants op het dak.

Een van de hoogtepunten van het winkelcentrum "Riviera" is de gevel, ontwikkeld door architectenbureau 5+ design. De vorm en verlichting zijn zo ontworpen dat het op afstand lijkt alsof er langs de wanden een riviergolf loopt. Boon Edam heeft in samenwerking met Renaissance Construction bijgedragen aan het ontwerp van de gevel door vier grote draaideuren van het type Tourniket met een diameter van 3800mm te installeren. Het zijn onze deuren die als eerste dagelijks de bezoekers van het winkel- en uitgaanscentrum verwelkomen.

Stad:

Moskou

Land:

Rusland

Product:

Tourniket draaideur

Segment:

Retail
Recreatie & Vrije Tijd

Jaar:

2016

 

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.