Urban Escape

AMF Real Estate is een van de grootste vastgoedbedrijven in Zweden. Sinds 2011 is het spectaculaire project met Urban Escape Stockholm aan de gang, waarbij een totaal van 5 gebouwen is gerenoveerd. Urban Escape is een open en levendige plek waar zowel bedrijven, bezoekers als Stockholmers willen zijn.

Trollhättan 30 (T30) is een van deze gebouwen. AMF Real Estate en Skanska benaderden Boon Edam voor een aanbesteding van de plaatsing van draaideuren en toegangscontrolepoortjes, ook wel speedgates genoemd. Het doel was om een ​​optimale oplossing te creëren voor grote stromen mensen, aan de ene kant om het gebouw te betreden en aan de andere kant om mensen alleen toegang te geven tot plekken waar ze mogen komen.

De keuze is gevallen op de Tourniket draaideur van Boon Edam als hoofdentree en Lifeline Speedlane Swing beveiligingspoortjes als oplossing om bezoekersstromen beveiligd te reguleren. In het T30 pand zijn twee automatische tourniquetdeuren geplaatst. Wanneer je de roltrappen bij de zuidelijke ingang neemt, word je direct geconfronteerd met 4 Lifeline Speedlane Swing opstellingen. Daarnaast staan er nog 3 Speedlane opstellingen bij de noordelijke ingang, waaronder een extra brede opstelling t.b.v. rolstoelen en scootmobielen.

Voor de toegangscontrole zijn er in de Speedlanes kaartlezers en QR-lezers geïntegreerd onder de glazen bovenblad. Bij de extra brede doorgang werd onze Lifeline Boost geplaatst, een vrijstaande zuil die een toegankelijke plaatsing van de toegangscontrole voor rolstoel- en scootmobielgebruikers garandeert.

De huurders van het pand zijn onder andere EQT, Netlight, Kindred Group, ABG Sundal Collier en Microsoft.

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.