Zakencentrum White Gardens

White Gardens is een klasse A+ businesscentrum in de Lesnaya straat in de wijk Tverskoy in Moskou op 5 minuten lopen van het metrostation Belorusskaya. De gunstige ligging maakt dit kantorencomplex aantrekkelijk voor grote huurders als Microsoft, Mitsubishi Corporation, United Technologies, etc..

White Gardens bestaat uit twee gebouwen van 16 en 12 verdiepingen, verbonden door een glazen arcade, en herbergt o.a. talrijke kantoren, restaurants en cafés. De totale oppervlakte van het complex is meer dan honderdduizend vierkante meter.

Over het zakencentrum "White Gardens"

De architect van het zakencentrum White Gardens was het bureau APA Wojciechowski. De constructie werd uitgevoerd door de Russische ontwikkelaar Coalco Development en het Amerikaanse bedrijf AIG / Lincoln. Nadat het gebouw in gebruik was genomen, werd het gekocht door Millhouse.

Dankzij het hoge technische en duurzame niveau kreeg het businesscentrum White Gardens de Green Building status. Het kantorencomplex was een van de eersten in Moskou die het prestigieuze internationale BREEAM-certificaat ontving met beoordeling "Very Good".

Boon Edam droeg bij aan het ontwerp en de milieuvriendelijke status van het zakencentrum door draaideuren van het type Tourniket met hoogglans RVS afwerking in de hoofdentree van de gebouwen te installeren. Onze tourniquetdeuren passen niet alleen perfect in de gevel en bij het interieur, zij dragen ook bij aan het behoud van een aangename temperatuur in de lobby.

Stad:

Moskou

Land:

Rusland

Product:

Tourniket draaideur

Segment:

Kantoorgebouwen

Jaar:

2013

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.