Beveiligingsoplossing voor Juweliers

Voorkomen is Beter

De juweliersbranche is, ondanks allerlei aanpassingen zoals rampalen en rolluiken, nog veel te vaak het doelwit van brutale en gewelddadige overvallers. De impact die zo’n gebeurtenis achterlaat bij uw medewerkers, uw klanten en uzelf is enorm en heeft vaak een lange verwerkingstijd tot gevolg. Voor sommige slachtoffers komt het gevoel van veiligheid zelfs nooit meer terug.

Wij zijn ons bewust van het belang van een veilige werk- en winkelomgeving. Daarnaast verliezen wij ook de praktische aspecten niet uit het oog. Daarom hebben wij speciaal voor de juweliersbranche een Circlelock ontwikkeld. Dit is een briljante oplossing waarmee u:

  • een veilige omgeving creëert voor uw medewerkers, uw klanten en uzelf;
  • vooruit loopt op de beveiligingseisen die door de verzekeringsmaatschappijen worden gesteld en steeds verder worden verscherpt;
  • een uitnodigende entree biedt aan uw klanten en toch een visuele barrière opwerpt voor ongewenst bezoek.

Veilig

Beveiliging en een welkome entree lijken niet hand in hand te gaan. Wij bewijzen het tegendeel met de Circlelock, een streng beveiligde entree die wij hebben uitgevoerd met een specifiek voor de juweliersbranche ontwikkelde besturingstechniek. Hiermee wordt de veiligheid van u, uw medewerkers en bezoekers aanzienlijk verhoogd. De Circlelock vormt een uitnodigende entree maar tevens een visuele barrière voor ongewenst publiek.

© Royal Boon Edam International B.V.