Datacenters

Optimale Toegangscontrole Waarborgt de Veiligheid

In ons digitale tijdperk is de cloud inmiddels de belangrijkste opslagplaats voor informatie en kennis. Het beschermen van deze gegevens is uitgegroeid tot een onderwerp van groot belang. De toenemende afhankelijkheid van datacenters zorgt ervoor dat zij moeten worden beschermd tegen personen en groepen met slechte bedoelingen. De security van uw datacenter zal daarom een belangrijk onderwerp op uw agenda zijn. Wij kunnen deze zorg voor een groot deel wegnemen door u te voorzien van betrouwbare, beveiligde toegangsoplossingen die alleen geautoriseerd personeel toegang verlenen.

In de video hieronder kunt u een 360-graden blik werpen in een Google Datacenter met op 1:30 een Circlelock Beveiligingssluis:

Beveiliging op het Hoogste Niveau

Wanneer een hoge graad van beveiliging vereist is, zijn beveiligingsdeuren en -sluizen de beste oplossing. Deze producten zijn ontworpen om toezicht door derden, zoals een portier, onnodig te maken en bevatten zeer geavanceerde systemen om te zorgen dat alleen bevoegde personen toegang hebben.

Tourlock 180 + 90

De Tourlock 180+90 is een automatische beveiligingsdraaideur met vier deurvleugels, die gelijktijdig tweerichtingsverkeer mogelijk maakt. De deur begint te draaien na autorisatie door een kaartlezer of een ander autorisatiesysteem. Gedurende de draai van 180° controleert het ingebouwde beveiligingssysteem op tailgating en piggybacking. Omdat gelijktijdig tweerichtingsverkeer mogelijk is, biedt de Tourlock een optimale balans tussen een hoge beveiligingsgraad en doorstroming.

Circlelock

De Circlelock is een beveiligingssluis die bestaat uit een ronde kuip met twee gebogen schuifdeuren die één voor één na elkaar openen. De deur wordt toegepast op plaatsen waar een hoge graad van beveiliging gewenst is. Nadat de gebruiker de deur heeft betreden, wordt de eerste schuifdeur gesloten en bepalen de beveiligingssystemen in de sluis of de gebruiker alleen is en of deze geautoriseerd is om verder te mogen. Als de autorisatie wordt gegeven, wordt de tweede schuifdeur geopend, waarmee de doorgang is voltooid. In dit proces is achtereenvolgend verkeer in twee richtingen mogelijk. De Circlelock biedt hiermee de hoogste mate van beveiliging.

Meest Geavanceerde Toegangscontroleoplossingen

Onze Tourlock beveiligingsdraaideur en Circlelock beveiligingssluis kunnen elke vorm van piggybacking (meeglippen) of tailgating (meelopen in het volgende segment van een draaideur na autorisatie van een ander persoon) voorkomen. Beide hebben hun kwaliteit en betrouwbaarheid bewezen bij de overheid en defensie, en in commerciële toepassingen. De Tourlock en Circlelock zijn momenteel de meest geavanceerde oplossingen die op de markt verkrijgbaar zijn.

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.