Gezondheidszorg

De Eerste Stap naar Herstel

De entree van een zorginstelling roept allerlei gevoelens op bij bezoekers: bezorgdheid over wat hen te wachten staat, pijn en ongemak wegens hun ziekte, maar ook hoop op een gezondere en betere toekomst. De entree als mobility hotspot vormt de toegang tot herstel en kan een sterke ondersteunende rol spelen voor de gevoelens en verwachtingen van iedereen die de zorginstelling betreedt, door vertrouwen uit te stralen en bezoekers op hun gemak te stellen. 

Persoonlijke Veiligheid en Beveiliging

Naast een aangenaam binnenklimaat, een goed ontwerp en de persoonlijke veiligheid en beveiliging van bezoekers vormen de belangrijkste aandachtspunten bij het ontwikkelen van de entree van een zorginstelling. Veel mensen die een zorginstelling betreden, hebben speciale behoeften of zitten in een rolstoel. Bij het ontwerpen van een goede entree is het daarom belangrijk om erop te letten dat iedereen gemakkelijk en op aangename wijze toegang tot het gebouw kan krijgen. De Boon Edam-draaideuren met hoge capaciteit zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties. De grotere segmenten van een Duotour of Tournex zorgen dat mensen met een rolstoel of kinderwagen gemakkelijk toegang krijgen, terwijl de configuratie van de Twintour zelfs doorgang in een rechte lijn mogelijk maakt voor brancards en bedden.

Door de veelzijdigheid zijn onze entreeoplossingen zeer geschikt voor zorginstellingen. Daarom zijn onze producten te vinden in heel veel Nederlandse ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Maar onze entreeoplossingen zijn ook te vinden in vele ziekenhuizen en andere zorginstellingen over de hele wereld, waaronder het Royal Hospital in Londen (VK) en het Nagano Central Hospital in Nagano (Japan).

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

© Royal Boon Edam International B.V.