Kantoorgebouwen

Welkom in Onze Wereld

De afgelopen 20 jaar is de manier waarop we onze kantoorgebouwen gebruiken, drastisch veranderd; de opkomst van de technologie heeft ervoor gezorgd dat we altijd en overal kunnen werken. Hierdoor behoort de werkdag van 9 tot 5 steeds meer tot het verleden. Intussen zijn bedrijven steeds groter geworden en hebben hun personeel samengevoegd in grotere gebouwen, gebouwen die zij vaak delen met andere bedrijven. Deze wijzigingen hebben een grote invloed gehad op de manier waarop onze gebouwen worden gebruikt, en hebben van de hoofdentree een mobility hotspot gemaakt waar de stroom van bezoekers en medewerkers op effectieve wijze wordt beheerd.

Entreebeheer

De hoofdentree van een kantoorgebouw vervult tegenwoordig een aantal functies. Het is nog altijd het visitekaartje van het bedrijf. Aangezien de voorgevel en de entree de eerste indruk zijn die bezoekers krijgen van een gebouw, spelen ze een belangrijke rol bij het vormen van een mening over het bedrijf dat zij op het punt staan te bezoeken. Modern of klassiek, hip of traditioneel: de ingang zegt iets over de bedrijfscultuur. Als mobility hotspot is de entree echter ook het centrale punt geworden waar verschillende bezoekersstromen naar verschillende delen van het gebouw worden geleid. Hier wordt het personeel van verschillende bedrijven in het gebouw van elkaar gescheiden en naar de juiste etage gestuurd. Tevens worden bezoekers van het personeel gescheiden om te zorgen dat onbevoegde bezoekers niet kunnen binnendringen in het gebouw.

Bij Boon Edam hebben we 140 jaar ervaring met het maken van entrees voor kantoorgebouwen. We hebben geholpen duizenden entreeoplossingen te maken, waaronder entrees voor bedrijven als Philips Electronics, Unilever, TNT en vele andere. We kunnen u adviseren over de beste oplossingen voor uw entree en bieden een compleet productassortiment voor het entreebeheer van uw gebouw.

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

Gerelateerde producten

© Royal Boon Edam International B.V.