Retail

Werelden Verbinden

De toegang tot een gebouw gaat over het verbinden van werelden. Het moment van stilte tussen de drukke wereld van buiten en de meer afgeschermde wereld binnen. Dit moment is nergens belangrijker dan in de retail. In onze hectische maatschappij hebben klanten dit  moment van rust nodig om hun gedachten te verzetten en zich te richten op de wereld die zij binnentreden. 

De Rol van de Entree

Boon Edam heeft jarenlang ervaring in entreeoplossingen voor de retail en is een autoriteit op het gebied van het verbinden van werelden en weet een welkom gevoel te creëren. Door de jaren heen hebben we de wereld en de rol van de entree zien veranderen. Omdat duurzaamheid, veiligheid en technologie steeds belangrijker worden, is de entree een manier geworden om de bewegingen van mensen te controleren, een middel om mensen te informeren en een manier om de veiligheid en beveiliging van zowel het personeel als de klanten te garanderen.

Van Functionaliteit tot Emotie

Het is niet eenvoudig om in een goede balans aan deze vereisten te voldoen. Bovendien variëren deze vereisten afhankelijk van uw marktsegment en strategie. We hebben een uitgebreid systeem ontwikkeld waarin we samen met u bepalen wat de belangrijkste vereisten zijn voor uw winkel. We houden daarbij niet alleen rekening met de doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en functionaliteit, maar ook met emotie, een slimme bediening en klantbeheer. Door de inzet van de ervaring en expertise in de retail die Boon Edam de afgelopen 140 jaar heeft opgedaan, nemen we de beproefde oplossingen in ons productassortiment als uitgangspunt om voor u een unieke en perfecte entree te realiseren.

Neem Contact met Ons op

Boon Edam Nederland pand

Boon Edam Nederland B.V.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u onze FAQ pagina al gezien?

Gerelateerde downloads

© Royal Boon Edam International B.V.